skip to Main Content

Workshops voor digitale transformatie

Geeft JM Digital Transformers ook 1-daagse workshops voor digitale transformatie?

Ja, er zijn ook workshops voor digitale transformatie!

Deze workshops zijn ontwikkelt voor organisaties die bestaan uit kleine werkteams. En voor organisaties die JM Digital Transformers eerst willen ‘proberen’, voordat ze opdracht geven voor een heel programma.

Voor kleine werkteams kan een intensieve workshop voldoende. Indien het doel is om op een specifieke onderwerp de vaardigheden samen te leren. En deze toe te passen in de eigen praktijk. Bij die combinatie is een workshop uitertst effectief.

Voor elk vraagstelling waar een programma voor is, hebben wij ook een 1-daagse workshop. Op basis van een generieke vraagstelling van een programma, maken wij samen met u een concrete vraagstelling voor uw organisatie. Wij organiseren op uw locatie een workshop, specifiek op uw context en uw vraagstelling. De sleutelfunctionarissen van uw organisatie doen allemaal mee.

Aan het einde van de dag heeft uw team het volgende gekregen:

  1. Het team dat meedoet aan de workshop heeft een gedeeld inzicht in de actuele situatie ten aanzien uw vraagstelling. En de onderliggende factoren die daarbij een rol spelen.
  2. Het team heeft een gedeelde visie op het doel: de oplossing van uw vaagstelling

Kortom: uw team begrijpt het hoog-over actieplan dat deel uitmaakt van de digitale transformatie. Dit actieplan omvat hoe uw organisatie van de actuele situatie naar gegeven de oplossing kan komen. Na deze workshop staan de neuzen dezelfde kant op!