skip to Main Content

Trainingen voor digitale transformatie

Zijn er trainingen over leidinggeven, managen en organiseren van digitale transformatie?

Er is een grote verscheidenheid aan type trainingen voor digitale transformatie.

U kunt via een zelfstudie uw eigen business strategie voor de digitale transformatie wilt maken. Hiervoor kunt u via de e-learning horende bij Hèt Managementboek voor Digitale Transformatie, direct aan de slag. U wordt bij deze e-learning aan de hand genomen om de theorie uit het boek te vertalen naar uw eigen context. Het gegarandeerde resultaat is een strategisch plan, inclusief een compleet investeringsstrategie en een datastrategie. De investering in geld is laag: de kostprijs van het boek. De investering in tijd is echter hoog (lezen, research en schrijven).

Wilt u via een training wel werken een dergelijk strategisch plan, maar heeft u meer behoefte om middels een klassikale setting? Samen met gelijkgestemden beslissing nemers uit andere sectoren kunt ook tot kennisdeling te komen. Om dat te faciliteren heeft JM Digital Transformers een samenwerkingsverband met RGO (Resultaat Gericht Organiseren). In deze samenwerking wordt de training Digitaal Leiderschap aangeboden.

Voor trainingen die meer gericht zijn op de uitvoering in het middenkader en de frontlinie, zijn eveneens zowel e-learnings (via jansenbusinessacademy.nl) als klassikale trainingen (via RGO) aangeboden. Denk hierbij aan:

  • Digitaal transformeren met het 5-lagen-model (voor IT-managers en IT-directeuren)
  • Digitaal transformeren met High Performance Team (voor managers en leiders van business afdelingen)
  • Werken in een data gedreven organisatie (voor managers en sleutelfunctionarissen van business afdelingen)
  • Investeringsstrategie voor organisaties in transitie (voor financiële professionals)